Wij regelen uw en zorgen dat het ook goed voelt

Uw vertrouwen is voor ons het belangrijkste, en dat merkt u in alles wat we doen.

Vitaris_LR_7250_BEW_2
Over_Ons_Sfeer

Wij zijn er op alle momenten van het leven – uw leven

Bij Vitaris Notarissen & Adviseurs draait alles om de kleine letters, en één hoofdletter: U. Uw vertrouwen is voor ons het belangrijkste, en dat merkt u in alles wat we doen. Achter elke akte schuilt een grote stap, of het nu gaat om het (ver)kopen van een huis, het starten van een bedrijf, of het regelen van uw nalatenschap. En dat verdient tijd en aandacht. Daarom denken we graag mee, geven helder advies en nemen de tijd voor vragen – altijd. Want niet alleen elke letter moet juist zijn, ook het gevoel moet kloppen.

Vitaris_LR_9009_2

Goed geregeld…

Sandra Jacobs-Clijdesdale en Hester van de Kamp zijn notarissen met een rijk en gerespecteerd juridisch verleden op de Veluwe. Vitaris Notarissen & Adviseurs is daardoor een jong notariskantoor met een lange historie. Ons gemotiveerd en gespecialiseerd team kijkt vooral naar de toekomst, zonder het verleden te vergeten. Het leven is soms grillig. Daar weten wij alles van, zowel professioneel als persoonlijk. Wij willen recht doen aan uw vraag, welke vraag dat ook is. Elke opdracht behandelen we zoals dat hoort: integer, transparant en met zorg. Wij houden van heldere en dus duidelijke taal, en een sfeer die uitnodigt tot een goed gesprek. En het belangrijkste: wij bieden u de zekerheid dat u uw zaken goed heeft geregeld.

Wij zijn er voor alle momenten van uw leven — . Voor de gelukkige momenten en de verdrietige momenten. Ga met en goed door het leven. Leg het vast, zet het op papier. Daar helpen we u graag bij.

Goed geregeld,

Vitaris_LR_7988

Voelt goed

Waarom moet u kiezen voor Vitaris Notarissen & Adviseurs? Het antwoord is simpel: dat moet u niet. U moet namelijk helemaal niets. Maar wij helpen u graag en staan klaar om u te adviseren. Dat begint met het advies: een notaris moet niet alleen deskundig zijn, maar ook goed bij u passen.

Wij zijn…

  • Kundig – Met onze ruime ervaring op het gebied van samenleven, wonen, erven en schenken, en ondernemen weten wij wat er speelt en hoe wij u het beste kunnen helpen.
  • Stabiel – Er verandert veel in de notariële markt, maar niet bij ons: wij nemen de tijd voor u en staan voor u klaar.
  • Persoonlijke aanpak – Wij hebben oog voor uw persoonlijke en zakelijke belangen. Dat betekent dat wij niet voor de makkelijkste keuze gaan, maar voor de beste keuze.
  • Ook mensen – Dus wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw verhaal. U bent iemand. Iemand die wij willen helpen. Dat voelt goed, ook voor ons.
  • Wij zijn Vitaris Notarissen & Adviseurs, een van de grootste notariskantoren in de regio. Onze aanpak onderscheidt ons van de rest. Heeft u vragen over erfbelasting? Wilt u weten wat er komt kijken bij het opstellen van een samenlevingscontract? Wij nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt. En dan doen we wat voor u belangrijk is.

Goed geregeld, voelt goed.

Over_Ons_Team

Ons team van betrokken notarissen en adviseurs...

…weet hoe belangrijk uw vraag is. Met onze ruime en gespecialiseerde vakkennis begeleiden we u in uw persoonlijke en zakelijke leven. Maak kennis met ons, hier digitaal, of kom langs in ons kantoor in Ermelo. U bent welkom.

Bij welk rechtsgebied kunnen we u helpen?

Samenleven

Of u nu ja zegt tegen trouwen, een geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract: zorg dat u uw besluit juridisch goed regelt. Maak duidelijke afspraken. Scheiden? Wij staan u bij. Overweegt u een notariële volmacht of een levenstestament? Kies voor zekerheid en laat u deskundig adviseren.

Wonen

Een nieuw huis kopen of uw huidige woning verkopen is een grote stap. Kies voor een gefundeerd en professioneel advies. De meeste mensen sluiten een een hypotheeklening af om de aankoop van een huis te financieren. U ook? Dan is het vaak verplicht om een hypotheekakte op te laten maken.

Erven & Schenken

U krijgt een erfenis. Zorg dat u de gevolgen begrijpt, want u moet beslissen of u deze aanvaardt of verwerpt. Uw nabestaanden goed achterlaten? Leg uw laatste wensen vast in een testament. U kunt ook bij leven schenken aan kinderen of kleinkinderen. Optimaliseer erf- en schenkbelasting en kies voor een zorgeloze estate planning. Eerlijk advies maakt het verschil.

Ondernemen

U start een eigen onderneming. Kiest u voor een bv of een eenmanszaak? Of u wilt maatschappelijk actief zijn en twijfelt tussen een stichting en een vereniging. Laat ons meedenken, ontzorgen en u wijzen op (fiscale) verschillen. Ook als u specifieke zakelijke behoeften heeft, zoals aandelen overdragen, uw organisatie herstructureren of de statuten wijzigen.